Veronica van Hoogdalem

Veronica191113

In 2007 debuteerde Veronica op de Nederlandse televisie in het programma “F.A.B.S. Search for a Videomodel” op de zender Veronica en werd uiteindelijk uitgeroepen tot winnares van het programma. Vervolgens heeft zij in een aantal videoclips gespeeld.

Na een jaar met veel plezier gedanst te hebben besloot Veronica in 2008 een nieuwe weg in te slaan en gaf ze zichzelf op als “VJ for a Day” bij TMF. Daar kreeg zij een vast contract en is sinds september 2008 te zien als presentatrice bij TMF.

Ze begon met de liveshow “Reaction” en daarna de opvolger van dit programma, “Kijk dit Nou”. Daarnaast presenteert zij het Urban muziek programma “TMF-Pure” en legt zij interviews vast met de grootse wereldsterren (o.a. Ne-Yo, Vince Vaugn, Katy Perry). Ook weet zij de leukste items te creëren voor verschillende programma’s voor TMF. Zo heeft ze een ‘illegale’ graffiti gezet en een parachutesprong uit een heteluchtballon gemaakt.

Naast deze dagelijkse bezigheden binnen TMF heeft Veronica in de zomer van 2009 samen met haar colllega’s de presentatie van de “TMF Awards” vorm gegeven. Veronica presenteerde ook het spraakmakende zomer programma van 2009, “TMF Beach Battle”, in het warme Griekenland, waar ze samen met vakantiegangers de strijd aan ging met haar collega Willem de Bruijn (Willy van The Opposites). Daarna volgt in begin 2010 de winterserie “Snowkicks” en “Check It”, waar naast hilarische items ook interviews met de grootste (internationale) artiesten, cd releases, modeshows en interessante items van de rode loper te zien zijn.

Vanaf januari 2011 is Veronica als enige VJ dagelijks te zien in haar eigen programma “Veronica’s Dag Top 5”. Daarnaast is ze wekelijks te horen in de ochtendshow van “FunX”.

Naast haar dagelijkse werk bij TMF was Veronica van Hoogdalem vanaf maart 2011 ook betrokken bij het dansprogramma “The Ultimate Dance Battle” op RTL 5. Voor dit programma nam zij de backstageverslagen voor haar rekening. Dit was tevens haar eerste opdracht voor RTL 5.

Op 12 juni 2011 nam Veronica wederom de presentatie van de “TMF Awards” op zich.

In oktober 2011 was Veronica als presentatrice te zien bij Mentos TV, het online live backstage programma van So You Think You Can Dance op RTL5.

In het voorjaar van 2012 was Veronica elke maandag te zien als presentatrice van het spelprogramma ‘The pain game’  op Veronica.

Vanaf eind september 2012 zal Veronica, samen met Tim Haars en Saar Koningsberger, te zien zijn in het programma ‘Veronica goes couchsurfing’.  Tim, Saar en Veronica trekken de wereld in en worden door de plaatselijke bevolking uitgenodigd om op hun bank te komen slapen. Onvoorbereid en zonder dikke portemonnee gaan de drie op pad. Ze dompelen zich onder in alledaagse situaties, belangrijke gebruiken en bestaande tradities. Een kijkje in het echte leven!

Veronica goes couchsurfing is vanaf dinsdag 25 september om 21.30 uur te zien bij Veronica.

 Copyright 2013 The Talent Company