Chiel Harten

img_2952_400x500

 

Chiel Harten Torrés ( 11-02-1990 ) werd in Joáo Pessoa ( Brazilie ) geboren. Direct na zijn geboorte werd hij geadopteerd door Nederlandse Ouders. Na een onbezorgde tijd ging hij studeren aan de Tio Hogeschool, een opleiding voor toerisme. Na het afronden van deze studie begon hij op 18 jarige leeftijd als steward bij Transavia.

 

Naast vliegen timmerde Chiel aan de weg op gebied van vastgoed & interieur. Hij verzorgde inrichting van diverse restaurants , woningen , kantoren & hotels. In 2012 zette hij de volgende stap in zijn carrière en richten zijn bedrijf “ Uw Vastgoedstylist”  een totaal nieuw concept op gebied van vastgoedmaketing en verkooppresentaties in twee jaar tijd opende hij 3 drie vestigingen.

 

In 2013 werd Chiel trendwatcher voor het Lourensmagazine. Ieder kwartaal presenteerde hij de laatste trends op het gebied van vastgoed, interieurs en gadgets, uiteraard in het luxe en hoog segment. Daarnaast interviewde hij bekende ondernemers. Chiel bleef niet on opgemerkt met mijn uitgesproken karakter en de wereld van showbizz en tv begonnen aan hem te trekken.

 

De eerste stappen in tv – land zetten hij als interieurspecialist voor OUTtv. Hij reisde door Europa om de laatste trends op het interieur gebied te presenteren aan de kijkers. De eerste stappen als Tv- presentator waren gezet. En Chiel kreeg zijn eerste programma “Chiel Goes Maison E Objet Paris” . De zender vond deze hilarische persoonlijkheid met aangeboren presentatie talent zo interessant dat ze in 2014 besloten een reality serie te maken over hem onder de naam “ Buitengewoon Chiel”, de serie werd in 2015 vertoont bij OUTtv. Dit bleef ook de buitenstaande media niet onopgemerkt, en Chiel verscheen in ruim 10 verschillende programma’s binnen een jaar tijd.

 

Al snel kreeg Chiel het stempel door zijn reality serie en media optredens als de gebotoxste presentator van OUTtv. Hij besloot dit commercieel uit te bouwen en richten de cosmetische kliniek op: Dr. Harten Clinics / Botoxbar dit is tot een groot succes is gekomen.  Hierdoor kwam Chiel nog regelmatiger in diverse programma’s naar voor als gast.  In maart 2016 besloot Chiel zich volledig te gaan focussen op zijn televisie werk.

Naast OUTtv slaat Chiel dus binnenkort zijn vleugels uit naar SBS6 zender waar hij te zien is vanaf Oktober 2016 bij “Queens of the Jungle” en we hem volledig leren kennen.

 

Chiel was onder meer te zien in: LIFE 4 YOU, Hoe Heurt Het Eigenlijk, Baas Raymann, Samantha & michael “ nemen er nog eentje “, Sophie in de kreukels OKT 16’, Spuiten & Slikken, Editie NL, Buitengewoon Chiel ETC.