Bart Boonstra

Bart Boonstra werd op 24 augustus 1985 geboren in Purmerend en  ontpopt  zich al snel als  een veelzijdig persoon. De afgelopen vijf jaar is hij te zien geweest op televisie als acteur in meerdere soapseries, televisiecommercials en als zanger in de bekende tv-talentenjacht  ‘Popstars’ in 2009 op ‘SBS6’, tevens is hij vanaf 13  februari 2011 te zien zijn als presentator van een nieuw realityprogramma ‘Secret Story’ op ‘NET5’.

 Bart presenteerde van  2006 tot 2007 het programma ‘Zondags Beleg’, een actualiteitenprogramma, van ‘Roulette FM’.  In 2007 maakte Bart zijn opwachting op de televisie als acteur in de soapserie ‘ONM’. Hierin vertolkte hij de rol van Boris de Jong. Ook speelde hij bijrollen in verschillende televisieseries en films, zoals ‘Goede Tijden Slechte Tijden’ en ‘Het Huis Anubis: Het pad der 7 zonden’. In 2009 werd Bart het gezicht van een grote ‘LG’, mobiele telefonie campagne.

Bart heeft in 2009 zijn studie Mediatechnologie afgerond op de Hogeschool Utrecht in de richting ‘Broadcasting & Crossmedia Technology’. Hij liep stage bij ‘Sterren.nl’, het themakanaal van de TROS en studeerde af  bij de grote productiemaatschappij ‘Eyeworks’.

In zijn vrije tijd houdt Bart zich ook graag met muziek bezig. Vanaf zijn 8ste speelt Bart op de saxofoon, hiermee haalde hij verscheidene muziek-examens. Hij kreeg van zijn ouders op zijn 19e een gitaar en leerde zichzelf in een korte tijd te begeleiden. Na een aantal jaren zang- en gitaar lessen gevolgd te hebben, besluit hij mee te doen aan de ‘SBS6’ talentenjacht ‘Popstars’. Bart werd hier in de halve finale uitgeschakeld en eindigde op de 5e plaats.

In september 2010 werd Bart gevraagd als ‘V Reporter’ aan de slag te gaan bij de talentenshow ‘The Voice of Holland’. Als ‘V Reporter’ interviewde hij vele nationale en internationale artiesten, waaronder Robbie Williams, Duffy en Cee-Lo Green.

In januari 2011 tekende Bart een tweejarig contract bij ‘NET5’, waar hij dagelijks het programma ‘Secret Story’ presenteerde.

In Mei 2012 neemt Bart Boonstra de presentatie van het nieuwe SBS6 programma ‘Lekker Leuk Leven’ op zich. De afleveringen zijn te zien vanaf zondag 13 mei.

Curriculum Vitae

Bart Boonstra werd op 24 augustus 1985 geboren in Purmerend en ontpopt zich als snel in een veelzijdig en talentvol persoon. De afgelopen vijf jaar is hij afgestudeerd, deed mee aan verschillende commercials en soaps, speelde in films en presenteerde verschillende programma’s.

 2013

Tekent contract bij Nickelodeon en presenteert ‘The Nick Battle’

2012

Presenteerde bij SBS6 ‘Lekker leuk leven’

 2011

Tekende contract bij NET5 waar hij ‘Secret Story’ presenteert

 2010

Werd V Reporter bij de talentenshow ‘The Voice of Holland’. Hier interviewde hij onder meer Cee Lo Green, Robbie Williams en Duffy.

 2009

Studeerde af in Mediatechnologie aan Hogeschool in Utrecht, bij Eyeworks

Liep stage bij Sterren.nl

Werd het gezicht van grote LG Mobiele Telefonie campagne

Deed mee als zanger aan SBS6 programma ‘Popstars’

 2007

Acteur in Onderweg Naar Morgen

Bijrollen in soaps en films: GTST, Het Huis Anubis: Het pad der 7 zonden.

2006

Presenteerde het programma ‘Zondags Beleg’

Copyright 2013 The Talent Company